logo Olde Veste
Ook MB1 kampioen

Ook MB1 kampioen

Nieuwsbericht

Naast MC1, MD1 en ME1 is MB1 kampioen geworden. De inhaalwedstrijd tegen FC Meppel MB1 werd op deze koude donderdagavond met 5-1 gewonnen en daarmee is MB1 het 4e meidenteam van d’Olde Veste’54 dat kampioen is geworden, een unicum in de geschiedenis van de voetbalvereniging.

Pas na een half uur kwam de verlossende openingstreffer en kort daarna de 2-0. Meppel kwam via een strafschop terug in de wedstrijd: 2-1, maar de marge werd voor de rust al weer twee doelpunten: 3-1.

Na rust kwam het team niet in de problemen, met 2 doelpunten erbij speelde het rustig de wedstrijd uit.

Champagne op het veld, medailles om, er waren speciale t-shirts gedrukt, de bekende dans werd gedaan (na elke overwinning, dus die was goed ingestudeerd), maar geen feestje in de kantine, waar het overigens al zeer gezellig was tijdens de sjoel- en schietavond: de meiden hadden allemaal schoolfeest in De Meenthe en wilden dit feest niet missen. Dus dubbel feest voor de meiden.

Meer foto’s staan op http://oldevestemeiden.nl/fotoalbum-seizoen-2012-2013/463-olde-veste-mb1-fc-meppel-mb1.

 

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top