logo Olde Veste
ZONDER RESPECT GEEN VOETBAL

ZONDER RESPECT GEEN VOETBAL

Nieuwsbericht

Op zaterdag 8 december staan we stil bij het geweld op de voetbalvelden, met name het gebrek aan respect voor scheidsrechters en grensrechters. Zoals bekend ligt de directe aanleiding hiervoor in de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen afgelopen weekend.

Aan de hand van een aantal stellingen zullen we met elkaar van gedachten wisselen over het thema. Doel is om samen vast te stellen welk gedrag in en rond het veld we ongewenst vinden en wat ieder van ons eraan kan doen om dit ongewenste gedrag te voorkomen of tegen te gaan.

De bijeenkomst is van 13:00 tot 15:00 uur in de kantine van Olde Veste. Het Bestuur en diverse kaderleden van de club zijn hierbij aanwezig. Langs deze weg willen wij iedereen uitnodigen die over dit thema met ons wil mee praten en denken: Leden, ouders, vrijwilligers, supporters en overige belangstellenden.

Het gaat ons allemaal aan, u bent van harte welkom!

Bestuur v.v. d’Olde Veste ’54

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top