logo Olde Veste
Recordopbrengst snertactie

Recordopbrengst snertactie

Nieuwsbericht

De snertactie van afgelopen zaterdag heeft de hoogste opbrengst ooit. Die bedroeg 5.000 euro en dat is 10% meer dan vorig jaar. Dat is te danken aan de vele vrijwilligers die hebben meegeholpen: zo’n 200 verkopers, jong en oud, zo’n 40 chauffeurs met eigen auto of met bedrijfsauto’s van onze sponsoren. In totaal is er bijna 2000 liter snert verkocht en werden er bijna 800 worsten verkocht.

Het bestuur is trots op deze prestatie. ‘Het was weer een grote happening, Olde Veste waardig. Daarom een bedankje naar alle vrijwilligers, zowel de lopers, de chauffeurs, de sponsoren die hun bedrijfsauto’s beschikbaar hebben gesteld, het kantinepersoneel als de organisatie. d’Olde Veste’54 kan trots op jullie zijn’, aldus het bestuur.

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top