logo Olde Veste
GVAV Rapiditas winnaar F1 toernooi

GVAV Rapiditas winnaar F1 toernooi

Nieuwsbericht

Klaas Boersma, Johan Ent, Johan Dolstra en Rob de Boer hebben namens Olde Veste een toernooi georganiseerd op zaterdag 2 februari. Het toernooi was voor de E’tjes en de F’jes georganiseerd, helaas is het toernooi van de E’tjes niet door gegaan op 26 januari i.v.m. de koude weersomstandigheden. Het was eerst twijfelachtig of het toernooi van de F’jes wel door zou gaan door een inhaalprogramma van de KNVB. Gelukkig is het toernooi van de F’jes wel doorgegaan.

Het mooie weer liet nog even op zich wachten in de vroege ochtend, maar naarmate de ochtend vorderde werd het mooier weer. De grasvelden lagen er erg goed bij gelet op de barre omstandigheden van de laatste weken. Kortom:  alle omstandigheden waren goed voor een mooi toernooi, waarbij helaas Drachtster Boys F1 op het laatst moest afzeggen. Het toernooi verliep verder goed en er was een terechte winnaar met GVAV Rapiditas. We hopen volgend jaar weer zo’n mooi toernooi neer te zetten,.

Klaas Boersma
Johan Ent
Johan Dolstra
Rob de Boer

Foto’s gemaakt door Henk Bergsma

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top