logo Olde Veste
Olde Veste-dag voor ernstig ziek jeugdlid

Olde Veste-dag voor ernstig ziek jeugdlid

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 houdt zaterdag (2 maart) een ondersteuningsdag voor het ernstig zieke jeugdlid Dyon Reinders en zijn familie. Dyon is jeugdspeler bij de C3 van d’Olde Veste. Hij lijdt aan leukemie en ligt al een poos in het ziekenhuis in Groningen. In de afgelopen maanden heeft hij een aantal zware operaties ondergaan, die hij gelukkig goed heeft doorstaan.

Door de ziekte van Dyon krijgt zijn familie te maken met nogal wat extra kosten. Daarom probeert Olde Veste zaterdag zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de familie Reinders. Dit gebeurt ondermeer door middel van een collectebus en een verloting. Diverse leden van Olde Veste hebben inmiddels aangegeven een financiële bijdrage te willen geven, onder wie de spelers en begeleiders van het eerste herenteam. Het vlaggenschip stuurde Dyon al in een eerder stadium een blauwgeel voetbalshirt, voorzien van de handtekeningen van alle selectiespelers.
De coördinatie van de dag ligt in handen van voorzitter Jan Broer.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top