logo Olde Veste

90ste minuut verlies voor Olde Veste 2

Nieuwsbericht

Zaterdag 2 maart ’13                        v.v. d’Olde Veste ’54- ONS Sneek

Vandaag stond voor de mannen van het 2e uit Steenwijk de wedstrijd tegen ONS Sneek op het programma. Na de nipte nederlaag tegen Urk moest het 2e dit keer de punten in Steenwijk houden. Helemaal gezien ONS Sneek maar 3 punten voor stond op het 2e.

Olde Veste kon helaas niet beschikken over de volgende jongens: Tieme Smook (geschorst), Bas Holleboom (geblesseerd), Wilco Stevens (verplicht familieweekendje), Lars Pen (geblesseerd), Jona van Noorloos (geblesseerd) en (Chiljon van Dalfsen (1e elftal).

Gelukkig kregen wij versterking van 2 jongens uit het 1e die alleen maar 1 helft mochten spelen,1 jongen uit de A1 die zijn debuut maakte voor het 2e en the good old Ronald Smit.

Opstelling:

Doel:
Tom Holleboom

Verdediging v.l.n.r.:
Elian, Melvin, Paul, Stefan

Middenveld:
Daan, Mick, Bas

Aanval:
Swen, Edwin, Christian

Wissels:
Sjoerd, Ben, Ronald

Olde Veste begon de wedstrijd goed en er werd aardig gecombineerd. Het eerste kwartier hadden de jongens de wedstrijd onder controle en leverde dit twee kansen op. 1 Kans van Swen die goed voor zijn man kwam, maar jammerlijk tegen de keeper aanschoot na een mooi combinatie voetbal. Hierna maakte Swen een goede actie aan de rechterkant en gaf hem voor. Bij de tweede paal kwam Edwin goed boven zijn man uit en kopte hem goed in, alleen de keeper kon redding brengen. Bij Sneek ontbrak het aan precisie in het passen, waardoor er weinig kansen werden gecreëerd.

Halverwege de eerste helft kwam Olde Veste op voorsprong. Bas Flobbe kopte bij de 2e paal goed binnen na een mooi voorzet vanaf de zijkant. Er werd matig verdedigd en dit werd meteen afgestraft. Hierna golfde het spel op en neer en werd ONS iets sterker mede doordat Olde Veste erg slordig en onrustig aan de bal was. Vlak voor rust kreeg ONS de kans op de 1-1 maar faalde. Een afgeslagen corner van Olde Veste belandde in de voeten van Mick, die wilde de bal naar achteren spelen. Helaas was er geen goede communicatie en kon de aanvoeder van ONS er met de bal vandoor. Hij ging alleen op Tom af die hem naar de zijkant dwong. De speler wilde hem afleggen, maar legde hem helemaal verkeerd breed waardoor Olde Veste werd gered. Ruststand 1-0

De wissels: Paul ging eraf voor hem kwam Sjoerd erin en Swen ging er ook af en Ronald kwam voor hem in de plaats.

ONS kwam furieus uit de kleedkamer en zette het goede spel van vlak voor rust door. Een voorzet vanaf de rechterkant kwam in de zestien bij de vrijstaande aanvoeder en deze twijfelde niet en scoorde de 1-1. Een flinke domper voor Olde Veste. ONS Sneek had hierna het beste van het spel.Ben kwam er rond de 60e minuut in voor Elian.

Dankzij goed keeperswerk van Tom bleef het lang 1-1. Olde Veste dwong nauwelijks kansen meer af en ONS bleef gevaarlijk. In de 85e minuut was het raak voor ONS. Zij schoten de 2-1 erin en voor Olde Veste was het nu alles of niets. Melvin werd naar voren gestuurd en achterin werd er 1 op 1 gespeeld. Nog geen minuut later scoorde Melvin uit een vrije trap de 2-2. Hij stond helemaal vrij en tikte goed de 2-2 binnen. Het spelbeeld veranderde alleen niet en ONS bleef aandringen. In de 90e minuut viel dan toch de treffer voor ONS. Uit een counter scoorde zij de 3-2 en helaas gaan de 3 punten mee naar Sneek.

Zaterdag 9 maart moet Olde Veste de beladen wedstrijd spelen tegen Noordscheschut.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top