logo Olde Veste
CALO-studenten volgen stage bij d’Olde Veste’54

CALO-studenten volgen stage bij d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

calo
De komende maanden gaan wij, 4 studenten van de CALO Windesheim, aan de slag in een project om verschillende aspecten van de jeugdopleiding bij d’Olde Veste’54 in kaart te brengen. Hiervoor heeft d’Olde Veste een samenwerking met de CALO van Hogeschool Windesheim afgesloten. Wij hebben de opdracht aangenomen in de vorm van een stage voor de minor verenigingsmanagement. Wij zullen de komende maanden regelmatig op de accommodatie van de vereniging te vinden zijn. Een voorstelrondje:

Wij, Nicky ten Have, Tim van den Berg, Syberen Bosma en Rick Meijer, studeren op dit moment in het 2e jaar van de opleiding sportmanagement.

Nicky ten Have, 21 jaar en komt uit Apeldoorn. Zij hockeyt in de 2de klasse bij AMHC dames 1.  Tim van den Berg, 20 jaar en woonachtig in Aadorp, is spelend bij de plaatselijke club ASV’57. Deze komt uit in de 4e klasse D. Syberen Bosma, 24 jaar woonachtig in het Friese Berlikum en voetbalt daar ook bij zaterdag 3e klasser Sc Berlikum 1.  En ten slotte Rick Meijer, 23 jaar. Hij voetbalt zelf 5e klasse C bij de VV Uffelte en is ook woonachtig in dit dorp.

We vinden het een bijzonder uitdagend project en zijn blij dat we hieraan ons steentje mogen bijdragen. Wij kijken dan ook enorm uit naar ons stage periode bij de Olde Veste.  Mogelijk komen jullie ons tegen bij de vereniging of via een ander kanaal. Mocht je vragen hebben, schiet ons dan gerust even aan.
Sportieve groet,

Nicky ten Have, Tim van den Berg, Syberen Bosma en Rick Meijer.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top