logo Olde Veste
Lastige uitwedstrijd vv d’Olde Veste ’54 1

Lastige uitwedstrijd vv d’Olde Veste ’54 1

Nieuwsbericht

30maart13_PKC83-OV54
Het eerste elftal van vv d’Olde Veste ’54 zal zaterdag een lastige en belangrijke uitwedstrijd spelen tegen PKC ’83. De ploeg uit Groningen bezet op dit moment de vijfde plaats in de competitie, op gepaste afstand van de Steenwijker ploeg. Een overwinning zou de Stadjers weer in de buurt brengen van vv d’Olde Veste ’54, wat uiteindelijk een spannende strijd om de nacompetitieplaatsen zal opleveren.

Viboa pakte de eerste periode en is samen met Drachtster Boys grootste kanshebber op de tweede periode. Als Drachtster Boys deze periode pakt, lijken de nummers een en twee beide een periode te hebben (ervan uitgaande dat Viboa en Drachtster Boys hun voorsprong niet meer inleveren). Dan zal de nummer drie in de eindstand de periode van de Viboa of Drachtster Boys overnemen. De derde periode wordt niet gespeeld, maar wel gegeven. De hoogst genoteerde ploeg zonder periodetitel, krijgt de derde periode automatisch. Het betekent dat de nummers drie en vier waarschijnlijk nacompetitie gaan spelen.

PKC ’83, Oranje Nassau Groningen en natuurlijk vv d’Olde Veste ’54 zijn de belangrijkste kandidaten voor deze twee nacompetitieplaatsen, hoewel we de Buitenpost en CVVB op basis van verliespunten niet direct moeten afschrijven.

In Steenwijk versloeg vv d’Olde Veste ’54 het Groninger PKC ’83 met 2-0. Een verdiende overwinning tegen een goed voetballend elftal. Het zal dus niet makkelijk worden in Groningen, maar de mannen van Arno Hoekstra gaan met veel vertrouwen de uitwedstrijd tegemoet.

Voor de thuisblijvers zijn er ook op sportpark ‘de Parallelweg’ mooie affiches gepland. Zo speelt onze A1 thuis tegen Drachtster Boys A1, de A2 ontvangt Drachtster Boys A2. Vrouwen 2 zal een thuiswedstrijd spelen tegen Olympia ’28 VR1.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top