logo Olde Veste

Thuiswedstrijd vv d’Olde Veste ’54 1

Nieuwsbericht

Het vlaggenschap van vv d’Olde Veste ’54 speelt komende zaterdag een thuiswedstrijd tegen het Friese Buitenpost. Voor beide elftallen staat deze wedstrijd in het teken van herstel van een doordeweekse nederlaag. Buitenpost kreeg in blessuretijd de beslissende 1-2 om de oren van kampioenskandidaat Viboa, vv d’Olde Veste ’54 miste teveel kansen en verloor met 1-0 van laagvlieger Noordscheschut. In de strijd om de nacompetitieplaatsen worden het spannende weken voor vv d’Olde Veste ’54, daar Oranje Nassau Groningen, PKC ’83 en, jawel, Buitenpost stevig op de deur kloppen.

Het zal dan ook een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen worden.

Komende dinsdag zal vv d’Olde Veste ’54 opnieuw een competitiewedstrijd spelen, dan mogen de mannen van Arno Hoekstra op bezoek bij hekkensluiter Oeverzwaluwen in Koudum.

Verder worden er nog meer wedstrijden gespeeld op sportpark ‘de Parallelweg’. Het tweede elftal ontvangt Staphorst 2, terwijl de B1 tegen Schalkhaar B1 zal aantreden. MD1, MC1, MB1 en Vrouwen 2 spelen eveneens een thuiswedstrijd.

Kortom, er is voldoende te zien op de velden van vv d’Olde Veste ’54. Tot zaterdag!

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top