logo Olde Veste
IN MEMORIAM

IN MEMORIAM

Nieuwsbericht

Roel-Wagteveld

Maandag kregen wij het droevige bericht dat ons zeer gewaardeerde lid Roel Wagteveld ons plotseling is ontvallen.

Roel is in de jeugd begonnen met voetballen, vele jaren later maakte hij deel uit van het succesvolle 8e senioren c.q. veteranen elftal.
Roel heeft zich altijd met 100% overtuiging en enthousiasme voor onze vereniging ingezet als vrijwilliger, zowel tijdens, maar vooral ook na zijn actieve voetballoopbaan.
Voor de jeugd als elftalleider, voor de hele vereniging als bestuurslid. Hij nam deel in de commissie voor het 25 jarig jubileum. Hij maakte al vele jaren deel uit van de 55+ groep, draaide op de zaterdagmorgen kantinediensten en op de zaterdagmiddag zorgde hij bij de wedstrijden van ons 1e elftal als suppoost dat alles rond de velden vlekkeloos verliep.
Zoals afgelopen zaterdag, waarbij Roel met vele andere vrijwilligers nog zorgde voor toch een onvergetelijke Olde Veste dag…
Op Roel konden we altijd bouwen. Met een duidelijke mening en een vrolijke noot.
We blijven Roel herinneren als een echte Olde Veste man en bedanken hem voor alles wat hij voor onze, maar vooral ook zijn vereniging heeft betekend.

Roel mocht helaas maar 71 jaar worden.

We wensen zijn vrouw en familie veel sterkte toe met dit grote verlies.

Namens de leden en het bestuur.

Uit piëteit is besloten om de vrijwilligersavond van zaterdagavond geen doorgang te laten vinden.

 

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top