logo Olde Veste
Keepersdag

Keepersdag

Nieuwsbericht

VV Staphorst organiseert, in samenwerking met Frans Hoek Sport, een keepersdag. Op maandag 21 oktober (in de herfstvakantie dus) staat de hele dag in het teken van keepers. Er zal getraind worden, wedstrijdjes gespeeld worden, er is een demonstratietraining van een bekende keeper uit de regio en natuurlijk nog veel meer!

Frans-Hoek-Keepersdag-bij-de-VV-Staphorst-poster1

Inschrijven kan vanaf nu! Inschrijven kost 19,90 euro. Dit bedrag hoeft nog niet direct betaald te worden, hierover later via de mail meer. Alle deelnemers krijgen een Frans Hoek Sport t-shirt en een lunchpakket tussen de middag. Dit zit allemaal bij de prijs in!

De keepersdag is natuurlijk bedoeld voor keepers, maar veldspelers die keepen leuk vinden zijn natuurlijk ook van harte welkom! Deelnemers zijn welkom vanuit het hele land, dus iedereen kan zich inschrijven!

Frans Hoek Sport zorgt voor 6 keeperstrainers en zeer uitdagende materialen en trainingsstof. VV Staphorst zorgt daarnaast ook voor keeperstrainers, zodat de begeleiding deze dag perfect voor elkaar zal zijn!

 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in. Een leuke dag gegarandeerd, en wie weet na deze dag een mooie keeperscarrière in het verschiet…

Wij zien de inschrijvingen graag tegemoet!

Met sportieve groeten,
De organisatie van de Frans Hoek Sport keepersdag

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top