logo Olde Veste
LEGIONELLABACTERIE BIJ D’OLDE VESTE ’54

LEGIONELLABACTERIE BIJ D’OLDE VESTE ’54

Nieuwsbericht

Graag uw aandacht voor het volgende:

Het bestuur van d’Olde Veste ’54 heeft het vervelende bericht ontvangen dat de legionellabacterie is ontdekt in de oude kleedgebouwen van de club. Dit betekent dat er voorlopig niet gedoucht mag worden in deze kleedkamers van d’Olde Veste ’54. Deze maatregel is nodig om de gezondheid van al onze leden, tegenstanders en scheidsrechters te kunnen waarborgen.

Hoe vervelend ook; er zijn afgelopen week toch enkele teams aanwezig geweest op ons sportpark en hebben, zoals gewoonlijk, gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. Als een van de spelers/speelsters die zich daadwerkelijk gedoucht hebben klachten krijgen, of twijfelen over de gezondheid, wordt aangeraden contact op te nemen met de huisarts.

Omdat de kleedgebouwen eigendom zijn van de gemeente, zal zij ook bepalen wanneer de sanitaire voorzieningen weer gebruikt mogen worden. Houdt de site in de gaten, want zodra er nieuws is, zal dat via deze weg gecommuniceerd worden.

Voor verdere inlichtingen of vragen kunt u contact opnemen met het bestuur of de webredactie.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top